dissabte, 24 d’abril del 2010

Jornades Culturals Sant Jordi

Com ja es va publicar en un post anterior aquesta setmana hem celebrat les Jornades Culturals Sant Jordi 2010. Els nens i nenes de l'escola han participat activament en totes les activitats.

- Decoració de l'escola amb diferents murals, elaboració del castell i personatges de la llegenda de Sant Jordi, cartells per no oblidar el Dia de la Terra i com no, contes, poemes i roses escrits i dibuixats sobre diferents textures i en diferents suports. Visca la seva creativitat!!!


- Tallers d'imants, flors, pintura, postals, sense oblidar els pintxos de fruita que han servit d'esmorzar.


- Xerrades amb escriptors reconeguts on han tengut l'ocasió de poder fer preguntes molt interessants i conèixer de primera mà les seves impressions.
Nito Verdera ha parlat sobre l'origen de Cristòfor Colom als alumnes de 3r cicle de Primària.
Iolanda Bonet ha explicat les particularitats dels personatges mitològics com el fameliar als alumnes de 3 i 4 anys, i el conte "El peixet del riu verd" als alumnes de 5 anys, 1r i 2n de Primària.
Joan Cardona ve dilluns a parlar sobre el seu llibre "El bloc del bagamarí" a l'alumnat de 3r i 4t. A tots ells moltes gràcies.


- Com cada any s'ha celebrat el Mercadet solidari on s'han pogut comprar llibres i roses. La recaptació d'aquest any s'ha entregat a la Creu Roja perquè ho faci arribar a Haití i així ajudar amb la reconstrucció d'escoles.


- Participació en el concurs organitzat per l'Ajuntament d'Eivissa, on Lluís Costa de 1r i Nabil Amrani de 2n han aconseguit quedar finalistes. Enhorabona a tots dos!!!

El dijous dia 22 ens han visitat els alumnes i mestres del CEIP Monseivane de Vilalba (Lugo) que participen en el Projecte Agrupaments Escolars i han pogut veure com celebram aquí la festa del llibre i sant Jordi.

Moltes gràcies a tots els pares i mares i a l'APIMA per la vostra col·laboració!!!