dijous, 5 d’abril del 2012

Don Joan Marí Cardona

Un any més l'Ajuntament de la Ciutat d'Eivisa ha convocat el Premi de Relats “Dia del Llibre”, enguany al voltant de la figura de Don Joan Marí Cardona en commemoració al desè aniversari de la seva mort.

Per poder-hi participar, primer els nens i nenes es varen informar sobre la vida i obra de Don Joan, per això van intentar respondre a les preguntes formulades en aquest espai.


També vam pensar que seria interessant comptar amb la visió que no apareix als llibres i vam demanar a un bon amic seu, en Joan Josep, si ens volia venir a visitar i explicar-nos com era el dia a dia de Don Joan. Amb el suport d'unes fotos i explicant anècdotes vam passar una bona estona. Gràcies Joan Josep, molts de nens i nenes de 5è i 6è han utilitat les teves aportacions en els seus escrits. 

Us deixam unes fotos de la visita den Joan Josep, d'alguns alumnes treballant i també de la paradeta que vam muntar amb alguns llibres de Don Joan.



Ahir vam presentar els dibuixos i les redaccions elaborades, han fet molt bona feina, ara només queda esperar que tinguin sort!!!