dimecres, 2 de novembre del 2016

Els Tallers avancen a bon ritme

En un post anterior us vam informar dels tallers que s'estan realitzant aquest curs a l'escola. Avui s'ha portat a terme la 4ª sessió i us podem assegurar que avancen a bon ritme.

Els jocs matemàtics de 1r i 2n han fet unes mans a mida natural per practicar operacions matemàtiques i estan preparant una "màquina de sumar". Els nens i nenes del restaurant ja han elaborat el seu menú preferit i estan treballant amb la piràmide dels aliments.



Jocs com el Dominó, el MasterMind, ... estan cada dia sobre la taula i els alumnes de 3r i 4t es passen una bona estona pensant i jugant. Els petits viatgers, avui ja s'han preparat un passaport després de fer grans exposicions sobre les característiques dels diferents continents. Hauríeu de veure com s'expressen en anglès :-)



Els alumnes de 5è i 6è també fan grans esforços i segueixen preparant les seves pel·lícules, experimentant i creant la ciutat que han dissenyat.




Al mateix temps, tots els que participen en els tallers de Commemoració dels 25 anys s'estan documentant sobre fets importants, consultant la revista que s'editava a l'escola i molts ja han acabat la seva línia del temps. Ara ja estan començant a preparar la línia del temps dels 25 anys, de moment han fet càlculs per saber el lloc que necessiten per exposar-la.




Recordau que podeu veure totes les fotos als àlbums corresponents:

Jocs matemàtics a 1r i 2n

Restaurant a 1r i 2n

Jugam i pensam a 3r i 4t

Around the world a 3r i 4t

Experiments a 5è i 6è

Fem cinema a 5è i 6è

Smart City a 5è i 6è

Taller Commemoració 25 anys a 1r i 2n

Taller Commemoració 25 anys a 3r i 4t

Taller Commemoració 25 anys a 5è i 6è