dijous, 26 de gener del 2017

Cursa solidària Dia de la Pau 2017

Estimades famílies,

Aquest any,  amb motiu de celebrar el dia de la Pau al nostre centre realitzarem una cursa solidària a favor del projecte “Juntos por los niños y niñas de Madagascar”. Tota la recaptació anirà destinada a l’ONG Juntos (més informació a la web proyectojuntos.org).



Com ja sabeu d’altres anys, la cursa consisteix en fer unes determinades voltes a un circuit que es muntarà al col·legi. Cada participant buscarà “patrocinadors(familiars, amics o coneguts que vulguin col·laborar aportant una quantitat simbòlica a cadascuna de les voltes que faci l’alumne).  Hi haurà dos circuits, un per als més petits (100m) i un altre per als més grans (350m aprox.). Poden participar tots els alumnes, pares/mares i mestres que s’animin.

Els vostres fills/es us portaran una cartilla, que s’ha de retornar a l’escola abans de la cursa, en la que podeu decidir la quantitat d’euros per voltes i convertir-vos així en patrocinadors.
Acabada la cursa i amb el càlcul fet, tornaran la cartilla a casa i teniu fins el dia 6 de febrer per portar els diners recaptats.

En acabar la cursa tindrà lloc l’acte de cloenda de la jornada i es tornarà a les aules on cada alumne rebrà un diploma de participació

Recordar que NO és una competició i que no hi ha premi per al primer, amb el nostre esforç  (cadascú dins les seves possibilitats) ajudarem a altres persones que ho necessiten, aquest és el gran premi!

Dia: dilluns 30 de gener
Cursa solidària: de 10:30 a 13:15 h
Acte final: de 13:15 a 14 h


ESTAU TOTS CONVIDATS !!!
COMPTAM AMB LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!!!