divendres, 5 de juny del 2020

INFORMACIÓ FAMÍLIES: FASE 3 DESESCALADA

Estimades famílies dels alumnes d'infantil i primària,

Us informam que arrel de la publicació de la Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 4 de juny de 2020 per la qual s'aprova el Protocol per a la fase 3 del procés de desescalada progressiva per als centres educatius no universitaris de la comunitat autònoma de les Illes Balears, a partir de dilluns 8 de juny es podran dur a terme al nostre centre activitats presencials amb cita prèvia, individual o en grup i/o tutories i reforç a tots els nivells en els casos necessaris.

Aquestes activitats són totalment voluntàries. Es donarà preferència a l’alumnat que hagi patit una situació d’especial dificultat durant el període de suspensió de les activitats presencials i a l'alumnat amb necessitats educatives. Les famílies que considereu necessària una tutoria pel vostre fill/a podeu sol·licitar-ho posant-vos en contacte amb el centre mitjançant el correu electrònic: ceipcancanto@educaib.eu

Aquí teniu l'enllaç a la resolució i als seus annexos: 

http://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=4248232&lang=ca&coduo=1

A més, durant aquesta fase 3 tots els alumnes continuaran el seu ensenyament de manera no presencial tal i com hem fet fins ara.


Per a qualsevol consulta o aclariment podeu contactar amb nosaltres: Tel. 971307278 / ceipcancanto@educaib.eu




                                                                                                          La direcció del centre