dilluns, 20 de desembre del 2021

REUNIÓ DELEGATS/DES


 Estimades famílies,


Avui dilluns dia 20 de gener l'equip directiu del centre ha tingut una reunió amb els/les delegats/des de cada classe de primària: Aixa de primer, Víctor de segon, Elia de tercer, Yanire de quart, Marco de 5è i Júlia de sisè curs. S'ha fet a l'exterior i respectant la distància de seguretat.

Ens han fet arribar les peticions i suggerències dels seus companys de classe: ús de pilotes al pati, que els alumnes del segon torn d'esbarjo a vegades es troben brutor al pati pels del primer torn i ordinadors i pissarres d'algunes aules que no acaben de funcionar bé. 

Hem  contestat a cadascuna de les seves peticions i hem aprofitat per dir que estem molt orgulloses de tot l'alumnat, de com treballen  i s'esforcen i que, encara que a vegades hi hagi algun petit conflicte, són molt bons companys i s'estimen i respecten. 

S'encarregaran de fer arribar les nostres respostes i la felicitació i enhorabona als companys de la seva classe.

Atentament,

L'equip directiu.Queridas familias,


Hoy lunes día 20 de enero el equipo directivo del centro ha tenido una reunión con los/las delegados/as de cada clase de primaria: Aixa de primero, Víctor de segundo, Elia de tercero, Yanire de cuarto, Marco de quinto y Júlia de sexto. Se ha hecho en el exterior y respetando la distancia de seguridad.

Nos han hecho llegar las peticiones y sugerencias de sus compañeros de clase: uso de pelotas en el patio, que los alumnos del segundo turno del recreo a veces se encuentran suciedad de los del primer turno y ordenadores y pizarras de algunas aulas que no acaban de funcionar bien.

Hemos contestado a cada una de sus peticiones y hemos aprovechado para decirles que estamos muy orgullosas de todo el alumnado, de como trabajan y se esfuerzan y que, aunque a veces surja algún pequeño conflicto, son muy buenos compañeros y se quieren y respetan.

Se encargarán de hacer llegar nuestras respuestas y la felicitación y enhorabuena a los compañeros de su clase.

Atentamente,

El equipo directivo