dimarts, 5 d’abril del 2022

CURSA SOLIDÀRIA 2022


 

Benvolgudes famílies,

Després d'un curs d'absència, aquest divendres 8 d'abril tornem a realitzar la cursa solidària. Aquesta té la finalitat de compartir i gaudir d'un dia d'esport tota l'escola, així com fomentar valors com la solidaritat i l'empatia.

Com podem col·laborar? Fent una aportació voluntària a l'ONG "Proyecto Juntos" i al seu projecte "Junts amb la infància hospitalitzada d'Eivissa i Formentera".

Cada infant tindrà un carnet per a la cursa, on anotarà el nombre de patrocinadors (familiars) que el vulguin subvencionarl i acordaran una quantitat segons el nombre de voltes realitzades. Les aportacions es donaran a les tutores de cada grup durant el dilluns 11 i el dimarts 12 d'abril.

La cursa consta de dos circuits, adaptats a les característiques dels infants; un circuit curt i un circuit gran.

Segur que ho passarem molt bé!

Gràcies per la vostra col·laboració.

Una abraçada!

La Comissió de Festes 


_________________________________________________________


Queridas familias,

Después de un curso de ausencia, este viernes 8 de abril volvemos a realizar la carrera solidaria. Esta tiene la finalidad de compartir y disfrutar de un día de deporte toda la escuela, así como fomentar valores como la solidaridad y la empatía.

¿Cómo podemos colaborar? Haciendo una aportación voluntaria en la ONG "Proyecto Juntos" y a su proyecto "Juntos con la infancia hospitalizada de Ibiza y Formentera".

Cada niño tendrá para carné de la carrera, donde anotará el número de patrocinadores (familiares) que lo quieran subvencionar y acordarán una cantidad según el número de vueltas realizadas. Las aportaciones se darán a las tutoras de cada grupo durante el lunes 11 y el martes 12 de abril.

La carrera consta de dos circuitos, adaptados a las características de los niños; un circuito corto y un circuito grande.

¡Seguro que lo pasaremos muy bien!

Gracias por vuestra colaboración.

¡Un abrazo!

La Comisión de Fiestas