dijous, 22 de desembre del 2022

DIA DE TALLERS DE NADAL

Benvolgudes famílies,

Ahir vàrem fer els tallers de Nadal tots junts, els/les alumnes circulaven lliurement per poder fer les diferents propostes que hi havia: pinyes decoratives, Just Dance, figures amb pasta de sal, Hama beads, postals de Nadal, pintacares i pintaungles, encertar els elements, flocs de neu, nadales, projecció curt de Nadal i photocall.

Tot l'alumnat va gaudir d'un dia genial. A més, vàrem tenir la col·laboració de tres mares que van venir a ajudar per tal de que els/les nens/es no tinguessin que fer tanta cua per pintar-se.  

Aquí us deixem algunes fotos.

Aprofitem per desitjar-vos molt bones festes.

Bon Nadal!

L'equip directiu


FOTOS TALLERS


Estimadas familias,

Ayer hicimos los talleres de Navidad todos juntos, los/las alumnos/as circulaban libremente para poder hacer las diferentes propuestas que había: piñas decorativas, Just Dance, figuras con pasta de sal, Hama beads, postales de Navidad, pintacaras y pintauñas, acertar los elementos, copos de nieve, villancicos, proyección corto de Navidad y photocall.

Todo el alumnado disfrutó de un día genial. Además, tuvimos la colaboración de tres madres que vinieron a ayudar para que los/las niños/as no tuviesen que hacer tanta cola para pintarse.

Aquí os dejamos algunas fotos.

Aprovechamos para desearos que paséis felices fiestas.

¡Feliz Navidad!

El equipo directivo


FOTOS TALLERES