divendres, 10 de novembre del 2023

CAMPANYA VACCINACIÓ GRIP 2023-2024 - CAMPAÑA VACUNACIÓN GRIPE 2023-2024

Estimades famílies,

Us informem que des del Servei de Salut ens han comunicat que s'ha iniciat la campanya anual de vacunació de la grip. Aquest any, com a novetat, s'inclouen els infants des de 6 a 59 mesos (4 anys i 11 mesos) dins el grup de vaccinació recomanada.

Des d'aquest servei ens recorden que es recomana vacunar als infants de més de 6 mesos amb malaltia base que suposi un risc augmentat de presentar complicacions de grip i l'alumnat convivent amb malalts de risc.

A continuació teniu la informació més detallada:


                

                                                                                                  La direcció del centre


Estimadas familias:

Os informamos que desde el área de Salud nos han comunicado que se ha iniciado la campaña anual de vacunación de la gripe. Este año, como novedad, se incluyen los/las niños/as desde 6 a 59 meses (4 años y 11 meses) dentro del grupo de vacunación recomendada.

Desde este servicio nos recuerdan que es recomendable vacunar a los/las niños/as de más de 6 meses con enfermedades base que supongan un riesgo aumentado de presentar complicaciones por la gripe y a los/las que conviven con enfermos de riesgo.

A continuación tenéis la información más detallada:                                                                                                  La dirección del centro