diumenge, 19 de febrer del 2012

Rúa de Carnaval

El post d'avui va dedicat a l'APIMA de la nosta escola.
Acabo de llegir el diari Úlltima Hora i veig que han guanyat el 1r premi de la rúa de carnaval en la categoria social i escolar. Sincerament és un premi més que merescut, per la imaginació, la feina, l'entusiasme, l'originalitat i l'alegria que hi han posat.

Aquí teniu una mostra de fotos, no són gaire bones però serveixen per fer-se'n una idea. Segur que aviat en tindrem algunes més.



Continuau així, sou la MILLOR APIMA DEL MÓN!!!

Fotos fetas per na Conchi , tutora d'Ed. Infantil 4 anys:
Fotos Conchi

8 comentaris:

Lina Roig. ha dit...

GRÀCIES!! ESTAM MOLT CONTENTS ! TANT D'ESFORÇ S'HA VIST RECOMPENSAT. TOTS ELS NENS ES PORTAREN MOLT BÉ I VAN PARTICIPAR EN TOT EL QUE ELS HI VAM DIR AMB MOLTA VALENTIA E IL.LUSIÓ . I QUE DIREM DELS PARES... SOBRETOT, HO HE DE DIR... DE LES MARES! MOLT BONA FEINA. JA HO CELEBRAREM.

Isabel Ferrer Arabí ha dit...

Gràcies Lina pel comentari.
Un premi molt merescut. I tant que ho celebrarem!!!

Isabel

cpcancantop4 ha dit...

Enhorabona!! :) Us adjunt un link amb algunes fotos més que vaig fer ahir... ;)
https://picasaweb.google.com/106847994410591512726/Rua2012CanCanto?authuser=0&feat=directlink
Conchi.

Isabel Ferrer Arabí ha dit...

Gràcies Conchi, ara mateix posaré el link a la notícia.

Mateo - Ignacio ha dit...

Desde Argentina Mateo, Ignacio, Pablo y yo les damos la ENHORABUENA!!!!!!!! os lo merecéis por tanto esfuerzo, dedicación y participación de la familia de Can Cantó!!! Estuvimos hasta los primeros preparativos en Ibiza y hemos sentido muy de cerca la ilusión y todo el esfuerzo de los padres de la APIMA, de las profes que aportaron su granito de arena en la elaboración de los disfraces, de los alumnos y los padres que se animan a acercarse!!!! bien merecido primer premio!!!! Un fuerte abrazo!!!!!

Cristina Roldán ha dit...

Enhorabona!!! Com diu na Lina tanta feina i tant d'esforç ha valgut la pena!

Anònim ha dit...

Las felicitaciones se reciben siempre con alegria, pero sobre todo quería destacar la de Mateo-Ignacio, que aún estando tan lejos nos han seguido hasta el final. Super contentos y orgullosos de haber conseguido sacar a los flamencos por las calles de Ibiza.

Anònim ha dit...

No he firmado el comentario anterior. Soy Olga (mamá de Pablo 6º y Laura P-3)