diumenge, 22 de novembre del 2015

Seguim amb els Tallers

Els tallers que s'estan desenvolupant a 5è i 6è estan programats per durar 6 sessions degut a que tenim dos grups de 5è, això vol dir que la setmana passada van arribar a la seva fi i aquesta setmana han tornat a començar.

Els alumnes han escollit de nou quin taller faran aquesta setmana i encara que molts tenen ganes de poder fer el cotxe amb material reciclat, tots estan satisfets amb l'elecció que han fet. Tindrem un nou trivial, una nova representació de teatre i seguiran amb la maqueta.
Com podeu veure, alguns ja estan tornant a prendre mesures de l'escola per poder continuar la maqueta.Els tallers de 1r a 4t duren 8 sessions i acabaran la propera setmana.
Això que podeu veure a la foto és el resultat del taller de cuina, altres han experimentat amb materials que suren i no suren. També han seguit descobrint el barri.
Els més petits han fet volcans, han gaudit comprant i venent al supermercat i han fet unes taules, cadires i wc amb plastilina per decorar la seva maqueta de l'escola.No us perdeu les fotos per veure tot el procés i tots els tallers!!!


Fotos:
Tallers - Sessió 7 / Sessió 1