dilluns, 29 de gener del 2018

Celebració del Dia de la Pau
Estimades famílies,

Aquest any, amb motiu de celebrar el dia de la Pau, al nostre centre realitzarem la cursa solidària. Tota la recaptació anirà destinada a l’associació APNEEF (Asociación de Personas con Necesidades Especiales de Ibiza y Formentera)

Com ja sabeu d’altres anys, la cursa consisteix en fer unes determinades voltes a un circuit que es muntarà a les pistes del camp de futbol de Can Cantó, ja que el pati de l’escola està en obres.

Cada participant buscarà “patrocinadors” (familiars, amics o coneguts que vulguin col·laborar aportant una quantitat simbòlica a cadascuna de les voltes que faci l’alumne).  Hi haurà dos circuits, un per als més petits (100m) i un altre per als més grans (350m aprox.). Poden participar tots els alumnes, pares/mares i mestres que s’animin.

Us adjuntam el full de patrocinadors, que s’ha de retornar a l’escola abans de la cursa, en el que podeu decidir la quantitat d’euros per voltes i convertir-vos així en patrocinadors dels vostres fills/es.
Acabada la cursa i amb el càlcul fet, tornaran la cartilla a casa i teniu fins el dia 5 de febrer per portar els diners recaptats.

Recordar que NO és una competició i que no hi ha premi per al primer, amb el nostre esforç  (cadascú dins les seves possibilitats) ajudarem a altres persones que ho necessiten, aquest és el gran premi!

En acabar la cursa tornarem a l’escola per esmorzar i fer activitats conjuntes per la Pau.

La jornada acabarà amb lectures de missatges per la Pau, i cantarem tots “Junts”.

Dia: dimarts 30 de gener
Cursa solidària: de 09.30 a 11.45 h
Activitats conjuntes per la Pau: 12.15 a 13.15 h
Acte final: de 13.15 a 14 h

Us adjuntam l’horari de les diferents curses:

10 h -  Ed. Infantil 3 anys
10.30 h  - Ed. Infantil 4 anys
11 h  - Ed. Infantil 5 anys
9.45 h  - 1r   Ed. Primària
10 h -  2n  Ed. Primària
10.30 h -  3r   Ed. Primària
10.45 h -  4t   Ed. Primària
11 h -  5è  Ed. Primària
11.30 h -  6èA Ed. Primària


 ESTAU TOTS CONVIDATS !!!
COMPTAM AMB LA VOSTRA COL·LABORACIÓ