dimarts, 21 d’abril del 2020

INICI 3r TRIMESTRE I AVALUACIÓ

Estimades famílies,

Primer de tot, esperam que tothom estigui bé i esteu passant el confinament amb els petits de la casa el millor possible. Com ja sabeu, la situació que estam vivint és excepcional per a tots, famílies i mestres, però estam intentant treballar dia a dia per a que els vostres fills i filles ho visquin de la millor manera des del punt de vista educatiu.

A més, us volem tranquil·litzar respecte al tema d'avaluació i continguts d'aquest curs. Continuam programant i treballant amb ells tot allò que és essencial a cada un dels nivells tant d'Educació Infantil com Educació Primària.

De la mateixa manera, us volem demanar que dins del possible cuideu les rutines de feina diàries ja que ajudarà a que els nens i nenes estiguin ocupats i entretinguts i, per tant, estiguin emocionalment millor.

Si necessitau ajuda en qualsevol aspecte, per favor contactau amb nosaltres sempre que vulgueu. Estam aquí per ajudar-vos!!!

Finalment, us deixam l'enllaç a la darrera resolució del Conseller d'Educació, Universitat i Recerca amb les instruccions complementàries per avaluar l'aprenentatge dels alumnes aquest curs:


Una abraçada ben forta a totes les famílies!

L'Equip Directiu