divendres, 17 de juny del 2022

Reunió delegats de primària


Bon dia,

El dimecres 15 de juny ens vam reunir els delegats i delegades de primària amb l'equip directiu per tal de tractar alguns punts i acomiadar-nos. 

Estaven molt contents/es ja que totes les peticions de la darrera reunió s'havien tingut en compte i havien aconseguit algunes millores pels seus companys tals com poder jugar amb pilotes al pati entre d'altres coses.

També vam aprofitar per felicitar a tots per representar tan bé a la seva classe i ser tan responsables. Vam acomiadar a na Júlia especialment ja que ella, juntament amb el seu grup de sisè, passa a l'institut i els trobarem molt a faltar. I als demés els vam animar a tornar a presentar la seva candidatura per l'any vinent.

Salutacions,

L'equip directiu.


Buenos días,

El miércoles 15 de junio nos reunimos los delegados y delegadas de primaria con el equipo directivo para tratar algunos temas y despedirnos.

Estaban muy contentos/as ya que todas las peticiones de la última reunión habían sido tomadas en cuenta y habían conseguido algunas mejoras para sus compañeros tales como poder jugar con pelotas en el patio entre otras cosas.

También aprovechamos para felicitar a todos/as por representar tan bien a su clase y ser tan responsables. Despedimos a Júlia de una forma especial debido a que ella, junto a su grupo de sexto, pasa al instituto y los vamos a echar mucho de menos. Y a los demás los animamos a presentar de nuevo su candidatura para el curso que viene.

Saludos,


El equipo directivo.