dimecres, 3 de maig del 2023

INFORMACIÓ PROCÉS ESCOLARITZACIÓ I OFERTA EDUCATIVA - VACANTS CURS 2023-2024 / INFORMACIÓN PROCESO ESCOLARIZACIÓN Y OFERTA EDUCATIVA - VACANTES CURSO 2023-2024

Estimades famílies,

A continuació us informem de l'oferta educativa per al curs 2023/2024, on podreu consultar les vacants disponibles per a cada curs.  Aquestos llistats són només orientatius, l'adjudicació d'aquestes vacants dependrà de la tipologia de la plaça (alumnat ordinari / amb NEE / amb NESE). A més, està subjecte a posteiors adjudicacions (d'alumnat nouvingut / per canvis extraordinaris de centre)

Les vacants de 4t EI dels municipis d'escolarització equilibrada podran variar en funció dels acords presos a la comissió d'admissió.

Aprofitem per recordar-vos que el tràmit d'admissió d'Educació Infantil i Primària es pot fer de forma telemàtica (preferentment) o presencial, sempre amb cita prèvia al telèfon 971307278. 

La direcció del centre

                                                 ----------------------------------

Queridas familias:

A continuación os informamos de la oferta educativa para el curso 2023-2024, donde podréis consultar las vacantes disponibles para cada curso. Estas listas son orientativas, la adjudicación de las vacantes dependerá de la tipología de la plaza (alumnado ordinario / con NEE / con NESE), además esta sujeta a posteriores adjudicaciones (alumnado recién llegado / cambios extraordinarios de centro).

Las vacantes de 4º EI de los municipios de escolarización equilibrada podrán variar en función de los acuerdos tomados en la comisión de admisión.

Aprovechamos para recordaros que el trámite de admisión de Educación Infantil y Primaria se puede hacer de forma telemática (preferentemente) o presencial, siempre con cita previa al teléfono 971307278

La dirección del centro