dimecres, 15 de novembre del 2023

Reunió delegats/ades


Estimades famílies,

Avui dimecres 15 de novembre, l'equip directiu del centre ha tingut una reunió amb els/les delegats/des de cada classe de primària: Leo i Vega de primer, María Elena i Toni de segon, Sara de tercer, Eric i Alexandru de quart, Elia i Marcos de 5è, Daniela i Pablo de sisè A i Mateo i Luiza de 6è B.

Ens han fet arribar les peticions, suggerències i agraïments dels seus companys de classe, tals com tenir un gimnàs, un menjador, tallers de cuina, més material de pati...

Hem  contestat a cadascuna de les seves peticions i hem aprofitat per dir que han de tenir cura dels banys ja que a vegades s'embussen i a més que estem molt orgulloses de tot l'alumnat, de com treballen  i s'esforcen i que, encara que a vegades hi hagi algun petit conflicte, són molt bons companys i s'estimen i respecten. 

S'encarregaran de fer arribar les nostres respostes i la felicitació i enhorabona als companys de la seva classe.

Atentament,

L'equip directiu.Queridas familias,


Hoy miércoles 15 de noviembre, el equipo directivo del centro ha tenido una reunión con los/las delegados/as de cada clase de primaria: Leo y Vega de primero, María Elena y Toni de segundo, Sara de tercero, Eric y Alexandru de cuarto, Elia y Marcos de quinto, Daniela y Pablo de sexto A y Mateo y Luiza de sexto B. 

Nos han hecho llegar las peticiones, sugerencias y agradecimientos de sus compañeros de clase tales como tener un gimnasio, un comedor, talleres de cocina, más material de patio...

Hemos contestado a cada una de sus peticiones y hemos aprovechado para decirles que deben ser cuidadosos en los baños ya que a veces se atascan y además que estamos muy orgullosas de todo el alumnado, de como trabajan y se esfuerzan y que, aunque a veces surja algún pequeño conflicto, son muy buenos compañeros y se quieren y respetan.

Se encargarán de hacer llegar nuestras respuestas y la felicitación y enhorabuena a los compañeros de su clase.

Atentamente,

El equipo directivo