dimecres, 19 de juny del 2024

REUNIÓ AMB ELS/LES DELEGATS/DES I SUBDELEGATS/DES DE PRIMÀRIA - REUNIÓN CON LOS/LAS DELEGADOS/AS Y SUBDELEGADOS/DAS DE PRIMARIA

 Estimades famílies,

Avui dimecres 19 de juny, l'equip directiu del centre ha tingut una reunió amb els/les delegats/des i subdelegats/des de cada classe de primària: Leo i Vega de primer, María Elena i Toni de segon, Sara i Isabella de tercer, Eric de quart, Elia i Marcos de 5è, Daniela i Pablo de sisè A i Mateo i Luiza de 6è B.

Ens han fet arribar les peticions, suggerències i agraïments dels seus companys i companyes de classe, coincindint tots els grups en la petició de posar música durant el temps d'esbarjo i també en la possibilitat de posar gronxadors al pati de primària per al proper curs. Alguns grups han demanat que es continuï amb els racó d'artística a l'hora del pati, altres han demanat la renovació d'alguns jocs educatius d'aula. S' han recollit peticions i suggeriments que són més responsabilitat de l'ajuntament, com arreglar les portes d'algunes aules que no es poden obrir i tancar bé, arreglar panys dels banys, especialment els de la zona del porxo, llevar les zones de pedres del pati de primaria, netejar les fonts... També hi ha hagut agraïments per part dels representants de tots els grups pel material de pati que es va comprar, per la instal·lació del menjador el proper curs, pel tracte i acompanyament del personal docent, especialment per als seus professors/es...

L'equip directiu hem recollit tot el plantejat i els hi hem recordat que algunes de les seves peticions, que depenen de l'ajuntament, ja els hem fet i que estem a l'espera que es puguin solucionar al llarg de l'estiu. 

Finalment ens hem acomiadat i de manera més especial amb els representants de 6è que aquest és el seu darrer any al nostre centre. Els hem felicitat a tots/totes per la seva bona actitud i esforç al llarg del curs i que ho facin extensiu a la resta de companys/es dels seus repesctius cursos.

Bon estiu a tothom, i a gaudir de les merescudes vacances!

L'equip directiu
Queridas familias:

Hoy miércoles 19 de junio, el equipo directivo del centro ha tenido una reunión con los delegados/as y subdelegados/as  de cada clase de primaria: Leo y Vega de primero, Mª Elena y Toni de segundo, Sara e Isabella de tercero, Eric de cuarto, Elia y Marcos de quinto, Daniela y Pablo de 6º A y Mateo y Luiza de sexto B.

Nos han hecho llegar las peticiones, sugerencias y agradecimientos de sus compañeros y compañeras de clase, coincidiendo todos los grupos en la petición de poner música durante el tiempo del patio y también en la posibilidad de poner columpios en el patio de primaria para el próximo curso. Algunos grupos han pedido la continuidad del rincón de artística a la hora del patio, otros han pedido la renovación de algunos juegos educativos de las aulas. Se han recogido peticiones y sugerencias que son más responsabilidad del ayuntamiento, como arreglar las puertas de algunas aulas que no se pueden abrir y cerrar correctamente, arreglar las cerraduras de los baños, especialmente de los ubicados en la zona del porche, eliminar las zonas de piedras del patio de primaria, limpiar las fuentes... También ha habido agradecimientos por parte de los representantes de todos los grupos por el material de patio que se compró, por la instalación del comedor para el próximo curso, por el trato y acompañamiento del personal docente y especialmente para sus profesores/as.

El equipo directivo hemos tomado nota de todo lo planteado y les hemos recordado que algunas de sus peticiones, que dependen del ayuntamiento, ya se habían hecho llegar a los responsables de su reparación, y que estamos a la espera que se puedan arreglar a lo largo del verano.

Finalmente nos hemos despedido, y de manera más especial con los representantes de 6º A y 6º B que este será su último curso en nuestro centro. Los hemos felicitado a todos y a todas por su buena actitud y esfuerzo a lo largo del curso y que lo hagan extensivo al resto de sus compañeros/as de sus respectivos cursos.

¡Feliz verano, y a disfrutar de las merecidas vacaciones!

 El equipo directivo