diumenge, 15 de març del 2015

Els alumnes de 6è han viatjat a La Laguna

Tal com us explicàvem al post anterior, els alumnes de 6è han estat seleccionats dins el marc del programa Aula de Patrimoni per viatjar a La Laguna (Tenerife) on els alumnes del CEIP Los Andenes de Taco ens han mostrat el patrimoni de la seva ciutat.


Volem destacar el tracte rebut per part de tota la comunitat educativa del CEIP Los Andenes. L'equip directiu, els mestres, els alumnes, les famílies, ... ens han tractat amb gran cordialitat i ens han acompanyat al llarg de tot el nostre recorregut.

La nostra felicitació als alumnes que amb les seves explicacions ens han ajudat a conèixer tot el seu patrimoni. Ha estat impressionant veure com s'han esforçat aquests nens i nenes en donar-nos tot tipus de detalls dels béns patrimoni de La Laguna, fent representacions i fins i tot fent-nos aprendre el Baile de la Cinta.


Per acabar, volem donar les gràcies als dos tècnics de l'Ajuntament d'Eivissa, Laura e Iván, que a més d'organitzar tota la logística, han aportat joventut i dinamisme al viatge

Enhorabona i gràcies a tots i totes!!!

Ara ens toca preparar-nos per ser centre amfitrió. 
Us esperam el dia 23 de març a Eivissa!!!

Aquí teniu fotos del viatge:

Viatge a La Laguna (Tenerife)