dijous, 9 d’abril del 2015

Els alumnes de La Laguna visiten Eivissa

Dins el marc del programa "Aulas de Patrimonio", els dies 23, 24 i 25 de març vam rebre la visita dels alumnes i professors del CEIP Los Andenes de Taco de la Laguna (Tenerife).

El nostre centre va actuar com a centre amfitrió i els alumnes de 6è van donar a conèixer al grup de La Laguna tots els béns Patrimoni de la Humanitat que tenim a Eivissa. 


Els nostres alumnes havien fet una feina prèvia que podeu veure a "Geolocalitzam el nostre Patrimoni" i a més es van preparar perfectament les seves explicacions.

Enhorabona perquè vau actuar com a guies professionals!!!
Volem destacar també la bona compenetració entre els dos grups d'escoles, al marge de la part acadèmica, la convivència entre alumnes i professors va ser excel·lent. Fins i tot estam pensant en posar en marxa algun projecte col·laboratiu!!!

No podem deixar de donar les gràcies, una vegada més, als tècnics de l'Ajuntament, Laura e Iván per la seva total implicació i al grup de pares i mares de 6è que ens van preparar un superesmorzar amb productes típics de la nostra illa.Gràcies a tots i totes!!!

Als àlbums de fotos podreu veure els itineraris que vam seguir cada dia.

Fotos:
Visita alumnes La Laguna a Eivissa - 1r dia

Visita alumnes La Laguna a Eivissa - 2n dia

Vista alumnes La Laguna a Eivissa - 3r dia