divendres, 17 d’abril del 2015

Cultura popular

Benvolgudes famílies,

La propera setmana tenim previst celebrar les "IX Jornades Culturals Sant Jordi". Aquest any volem treballar la cultura popular de la nostra illa. Per tal motiu, es portaran a terme diverses activitats i tallers relacionats amb aquesta temàtica.

Per a la cloenda, que serà el dia 23 d'abril, a més del tradicional "Mercadet solidari", volem preparar una degustació de productes típics eivissencs.

Per poder-ho organitzar necessitam la vostra col·laboració. Sabem que aquest repte pot ser difícil per alguns de vosaltres, però us animam a intentar elaborar alguna recepta senzilla de la nostra cuina tradicional. Juntament amb els vostres fills podeu cercar alguna recepta per internet o preguntar a familiars i amics. Algunes de les coses que podríeu aportar són coques, greixoneres, bunyols, .. o simplement preparar unes llesques de pa amb sobrassada o botifarra.

Els llibres del mercadet es vendran a 2€ i el menjar a 1€. Enguany els beneficis obtinguts aniran destinats al Centre d'acollida de Menors "Mare de Déu del Remei" de Sta. Eulària.


Ànims i ens trobam dijous dia 23 d'abril!!!