dimarts, 5 de novembre del 2019

Programa ALADINO

Bon dia famílies, 

Us comunicam que el nostre centre ha estat seleccionat per a participar en l'Estudi de Vigilància del Creixement, Alimentació, Activitat Física, Desenvolupament Infantil i Obesitat (ALADINO), estudi promogut per les autoritats d’educació i sanitat de les comunitats i ciutats autònomes de tot l'estat espanyol, sota la direcció de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN), que pertany al Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social.

L'estudi ALADINO necessita una mostra representativa d'escolars de 6 a 9 anys de tot el territori espanyol. Les dades i els resultats es trameten a l'OMS i representen una informació de referència tant nacional com internacional.

Esperam la participació positiva de les famílies dels cursos de 1r, 2n, 3r i 4t i, per tant, la vostra col·laboració en aquest estudi. 

Els tutors i tutores dels vostres fills us faran arribar un sobre amb tota la informació sobre el programa i amb un qüestionari que haureu de reomplir i retornar a l'escola el més aviat possible.

Moltes gràcies a tothom!